29 januari 2015 Lees Meer →

Zulte Waregem verhuurt Glynor Plet aan GA Eagles

Go Ahead Eagles heeft spits Glynor Plet (nog net 27) voor de rest van het seizoen gehuurd van Zulte Waregem. De doelgerichte aanvaller, die morgen jarig is, komt per direct de Deventer formatie versterken en arriveert vandaag al in de Adelaarshorst. Plet debuteerde in 2005 in het betaalde voetbal en sindsdien scoorde hij 120 goals in 281 wedstrijden.

De interesse van Go Ahead in Plet was niet nieuw, al jaren volgt de club de spits met warme belangstelling. Plet: “Ik ken Go Ahead Eagles natuurlijk al vanaf mijn Telstar-tijd en wat me toen al opviel was dat lekker volle stadion, die goede sfeer. Ik weet dat de interesse er al eerder is geweest, maar denk dat dit het juiste moment is om mijn bijdrage aan Go Ahead Eagles te leveren. Ik heb daar veel zin in.”

Plet stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar koos zeer bewust voor de Deventer club: “Ik maak altijd mijn keuzes op gevoel en dat gevoel zei me naar Deventer te gaan. De laatste jaren zijn rumoerig geweest, in die zin: ik heb veel van club gewisseld en heb veel in het buitenland gespeeld. Daardoor moest ik wel eens langere tijd zonder mijn gezin zijn. Ook daarom komt deze kans op het juiste moment.”

Plet, in de Jupiler League-jaren menigmaal een plaag voor GA Eagles als veelscorende spits, heeft een indrukwekkend cv opgebouwd. Hij werd bij FC Lisse, Telstar (twee keer), Heracles en Hapoel Beër Sjeva clubtopscorer. Verder speelde hij voor FC Den Bosch, FC Twente, KRC Genk en Zulte Waregem.

Bron: www.ga-eagles.nl

SportSport