Lemele wint ook in Enschede (1-2)

Een 1-2 overwinning op Zuid Eschmarke houdt Lemele in 4D op de bovenste plekken. De ploeg van trainer Klaas Mijnheer won door twee goals van Remon Kleinlugtenbeld (foto). ‘Het was af en toe wat gemakzuchtig. Zij hebben al veel tegengoals gekregen deze competitie. Voor ons viel het nog wel tegen om een ruime overwinning te boeken, het tempo was vooral te laag’, aldus de doelpuntenmaker.

Zuid Eschmarke verloor vorige week met liefst 10-0 van SVVN. De EnschedeĆ«rs wilden vandaag in ieder geval een afstraffing voorkomen. ‘Ik maakte in de 20e minuut de 0-1 en in de 75e minuut de 0-2. Vervolgens kwamen zij op het einde nog even terug tot 1-2, maar echte grote kansen op de gelijkmaker hebben zij niet meer gehad.’ Het doelpunt bij de thuisploeg werd gemaakt door Lars Willekes.

Kleinlugtenbeld, in de jeugd vooral spelend als middenvelder, heeft zijn draai als aanvaller dit seizoen met vier doelpunten alweer goed gevonden. ‘Ronald Lammerink kopt naast mij vaak de ballen door. Ik beweeg daar omheen; een prima rol. We zijn dicht bij de koppositie in onze klasse, komende week wacht DRC’12. Deze ploeg schat ik wat hoger in dan de tegenstander van vandaag. Meestal komt dit ons eigen niveau in de wedstrijd ook ten goede.’