VV Lemelerveld heeft er weer een kampioenteam bij. Ditmaal zijn het de senioren van de zaterdagtak. Vorig jaar werd het team opgericht om studenten de kans te geven bij Lemelerveld te blijven voetballen. Daar betaalt zich nu uit. VV Lemelerveld 2 (zat) mag zich de kampioen noemen van de 5e klasse zaterdag!

Dat de jongens van Lemelerveld 2 (zat) kampioen zouden worden had vrijwel niemand, inclusief het team zelf verwacht. Vorig seizoen waren de prestaties matig en was het een jaartje van vallen en opstaan. Dit seizoen was dat het tegenovergestelde, wedstrijden werden niet meer nipt verloren maar in winst omgezet. Daarnaast werd er bij vlagen ook nog leuk voetbal gespeeld.

Lemelerveld 2 (zat) maakte het zichzelf nog knap lastig door tegen SVI en SCD’83 tweemaal gelijk te spelen. Lemelerveld was verwikkeld in een hevige titelstrijd met Bruchterveld maar mocht zich uiteindelijk toch de gelukkigste noemen. In en tegen HHC Hardenberg werden de verlossende en beslissende 3 punten bijgeschreven. Leider Henri Ten Broeke was dan ook vol lof over zijn team. “Het is toch knap om kampioen te worden met zo’n jong team zonder dat iemand het verwacht. Ik kijk al uit naar volgend seizoen.”

Het team is inderdaad erg jong. Vrijwel allemaal jongens van begin 20 maken deel uit van het team. Het is nog even afwachten hoe de samenstelling er volgend seizoen uit komt te zien maar dit belooft veel goeds voor de toekomst.