Zarbaf nieuwe selectiespeler voor Rohda Raalte

Rohda Raalte heeft alsnog een nieuwe speler toegevoegd aan de selectie voor dit seizoen. Het is de 22-jarige middenvelder Hamid Haji Jafar Zarbaf uit Deventer. Hij is toegevoegd aan de eerste selectie. Eerder kwam hij uit voor: Go Ahead Eagles, AGOVV, Helios, Koninklijke UD en CSV Apeldoorn.

Hij hoopt samen met de selectie aan mooie resultaten te kunnen werken. Door omstandigheden zocht hij een nieuwe club om op niveau te kunnen blijven voetballen. Kick Maatman kende hij nog uit zijn ‘Eagles-tijd’, waardoor contact opgenomen is met Rohda Raalte.

Volgens hoofdtrainer Maatman zal hij zich moeten bewijzen. “Wij hebben een homogene groep die goed presteert. Hamid zal aan moeten tonen dat hij binnen de selectie past en uiteindelijk ons gezamenlijke doel ook wil nastreven. Verder is het voor de breedte van de selectie alleen maar goed. De afgelopen weken hebben we dat heel goed gemerkt. Door blessures en schoringen hebben we de nummers 12 tot 22 in moeten zetten. Gezien de resultaten hebben deze het meer dan goed gedaan en kunnen we blij zijn met zo’n brede selectie.

Hamid zelf is zeer blij om deel te mogen uitmaken van zo’n brede en goede selectie als Rohda Raalte. Tevens denkt hij een versterking te zijn voor een lang seizoen waarin Rohda Raalte nog strijd voor de beker en bovenin meedraait in de Hoofdklasse C.

bron: Rohda Raalte