In Sporthal Hoogerheyne in Heino wordt op 27,28 en 29 december de negende editie van het Banden Centrum Heino zaalvoetbal Combitoernooi gehouden. Bij het toernooi, georganiseerd door VV Heino,staat gezelligheid en sportiviteit voorop.

Het zaalvoetbaltoernooi, een uniek verenigingstoernooi voor voetballers, is opgezet om ook de tweede en derde teams van een vereniging eens aan bod te laten komen. Voor deze teams worden in de regio namelijk maar weinig zaalvoetbaltoernooien georganiseerd. De deelnemende verenigingen aan dit voormalige Bosch Car Service toernooi zijn Des Nijverdal, Haarle ,VV Lemelerveld, sc Overwetering, Wijhe ’92 en VV Heino. Elke vereniging doet mee met het derde,  tweede en eerste elftal.

Donderdag 27 december treden de derde teams aan. Vrijdag 28 december de tweede teams. Zaterdag 29 december is het de beurt voor de eerste teams. Alle avonden starten vanaf 18,15 uur. Iedere avond is het toernooi rond 22.30 uur afgelopen,waarna in Sportcafe Time Out de prijsuitreiking plaats gaat vinden. Deze prijzen worden o.a. beschikbaar gesteld door sponsors : Jos Lamers Bouw en verbouw Heino , Sportcafe Time Out , Multimate Heino , I Signaal uit Nijverdal en hoofdsponsor Banden Centrum Heino.

De verenigingsprijs (over alle toernooidagen) wordt zaterdag 29 december uitgereikt, net als de sportiviteitsprijs. Verder worden er mooie prijzen verloot met het Rad van Fortuin. Na afloop van het toernooi is in Sportcafe Time Out gelegenheid om gezellig na te praten.

Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis …