Wordt Veldwijk de nieuwe spits van PEC Zwolle?

Naar alle waarschijnlijkheid presenteert PEC Zwolle vandaag een nieuwe aanvaller. Volgens verschillende bronnen zou dit wel eens Lars Veldwijk kunnen zijn. De spits staat onder contract bij het Engelse Nottingham Forest en kan rekenen op Nederlandse interesse.

Aan Zwolse geruchten-zijde spreekt men over het presenteren van een spits vandaag. Aan de zijde van Lars Veldwijk geeft zijn zaakwaarnemer Bachdim tegenover AD toe dat men onder andere met PEC Zwolle in gesprek is. Door het vertrek van Necid en Ferfelis, heeft trainer Jans alleen Stef Nijland nog over als optie in de spits. Ook de verhuurde Denis Mahmudov mag vertrekken. Hij tekent waarschijnlijk bij het Bulgaarse Levski Sofia.

Veldwijks zaakwaarnemer laat tegenover AD weten: ‘Hij tekent waarschijnlijk bij de club die er als eerst met ons en Nottingham uitkomt.’

PEC Zwolle zou de fysiek sterke spits een jaar willen huren van de Engelsen. In Engeland komt de 23-jarige speler, die eerder uitkwam voor Volendam, FC Utrecht, FC Dordrecht en Excelsior, weinig aan spelen toe.