Wijhe’92 is er bijna, maar nog niet helemaal

Bij een 3-1 stand werd vandaag in 2J het duel tussen Wijhe’92 en Vogido na 50 minuten gestaakt. Een blessure van scheidsrechter Mulder noopte de twee ploegen om zonder punten te kunnen beschrijven het sportpark in Wijhe te verlaten. Wijhe’92 had in het laatste competitieduel nog één punt nodig. Men is er dus bijna, maar nog niet helemaal.

Vogido uit Enschede dat bij winst de nacompetitie tegen degradatie ontloopt en de nacompetitie voor promotie mag spelen heeft nog een zware kluif. Het duel dat vermoedelijk dinsdag voor 40 minuten hervat zal worden kent een tussenstand van 3-1. Na ruim een kwartier spelen stonden de Wijhenaren als met 2-0 voor. Na een halfuur werd het zelfs 3-0 voor de ploeg van trainer Peter Jansen. Telkens kende de doelpunten hetzelfde eindstation: Ricardo Heerink. Nog vlak voor rust wist Vogido wel wat terug te doen: 3-1.

Net na de thee ging het fout voor scheidsrechter Mulder. De Deventenaar moest het duel na enige minuten in de tweede helft staken vanwege een blessure.

In de hervatting komende week hebben de rood-witten in 40 minuten de kans zich rechtstreeks te handhaven. Men is er bijna, maar nog niet helemaal!

Foto’s: Rijk van den Berg (Wijhe’92)