Wijhe’92 verliest (0-1), Overwetering-Heino doelpuntloos

Wijhe’92 was de laatste drie wedstrijden (zeven punten) prima bezig, maar kon vandaag Stevo uit Geesteren in een thuisduel niet aan de zegekar binden. Sterker nog, de ploeg van trainer Peter Jansen verloor met 0-1. ¬†Overwetering en Heino konden in Olst vanmiddag niet tot scoren komen (0-0).

Wijhe’92 startte slecht aan het duel en kwam door een doelpunt van Maarten Gelhever halverwege de eerste helft met 0-1 achter. De tweede helft drukte men wel op het doel van de Geesterense ploeg, maar enkele pogingen konden door de Tukkers voor de doellijn weggehaald worden.

Wijhe’92 liet door het verlies de mogelijkheid liggen om aan te kunnen sluiten bij nummer zes en vijf: Overwetering en Heino.

Overwetering en Heino speelden vandaag in een onderling duel tegen elkaar in Olst. Een wedstrijd die de kwaliteiten en en ook gebreken van beide ploegen liet zien. Overwetering speelt veel met de fysieke kwaliteiten die men heeft en probeert of een opportunistische manier doelpunten te forceren. Heino speelde verzorgd voetbal, maar komt moeizaam tot scoren. Eindstand 0-0.

De thuisploeg, onder leiding van trainer Henk van Norel, kwam voor het eerst dit seizoen niet tot scoren. Heino, dat vandaag het meeste recht had op drie punten, hield voor de zevende keer in twaalf wedstrijden ‘de nul’.

Volgende week speelt Wijhe’92 uit tegen Vogido. Overwetering gaat op bezoek bij Schalkhaar en Heino speelt thuis tegen Voorwaarts Twello.

Foto’s: Rijk van den Berg (Wijhe’92)