Wijhe’92 had meer verdiend tegen PH Almelo (0-0)

Van tevoren leek Wijhe’92 tegen nummer twee PH Almelo een moeilijke middag te krijgen in 2J. Toch bleek, ondanks blessures en schorsingen, Wijhe’92 de beste kansen te hebben op de overwinning. Ondanks dat men een verdienstelijk punt overhield aan het duel blijven de ‘nacompetitie-zorgen’ wel bestaan. ‘We hebben vijf á zes goede kansen gehad en verrassend goed gespeeld. We hadden gewoon moeten winnen’, vertelt Wijhe’92-aanvoerder Luuk Nijman.

‘Vandaag speelden we met meerdere jongens die normaal niet bij onze selectie zitten. Noodgedwongen, maar we hebben het prima gedaan. Qua opstelling speelden we 4-4-2 en lieten we de backs van PH vrij. Zij wisten daar niet goed mee om te gaan. Ik mag wel zeggen dat wij echt twee punten hebben verloren vandaag’, weet Nijman.

De aanvoerder van Wijhe’92 zag zijn ploeggenoten falen in de afwerking. Meerdere kansen werden op de paal, lat en doelman van PH geschoten: ‘Zij hebben weinig tot geen uitgespeelde kansen gehad. Volgende week spelen we uit tegen concurrent ATC’65 en hebben we een aantal jongens weer terug, maar het zal mij niet verbazen als we deze opstelling behouden.’

De ploeg van trainer Peter Jansen staat door het gelijkspel op een gedeelde negende plaats met 26 punten uit 20 duels.

Foto’s: Ineke van Wijhe (Wijhe’92)