Wijhe’92 laat punten makkelijk afhandig maken door WSV

Wijhe’92 kon prima terugkijken op de afgelopen twee duels. Zes punten, zeven goals voor en nul tegen. Met het doortrekken van de goede lijn zou de ploeg van trainer Peter Jansen snel het lijfsbehoud in 2J kunnen vieren. Vandaag werden de Wijhenaren echter weer terug op aarde gezet door WSV (1-3).

Al na een kwartier spelen stonden de bezoekers uit Apeldoorn op een 0-2 voorsprong. Olaf Kluitenberg wist een counter prima af te ronden (0-1). Niet veel later was er een verkeerde terugspeelbal waar Diks van wist te profiteren (0-2). WSV heerste duidelijk in de eerste helft.

Snel na rust wist Diks opnieuw het net te vinden (0-3) en leek het gedaan deze middag. Het viel te prijzen dat de Wijhenaren ondanks de ruime achterstand nog probeerden terug te knokken. Alleen Ricardo Heerink wist, ondanks meerdere kansen, de spreekwoordelijke eer nog te redden (1-3).

Door het verlies blijven de rood-witten op 22 punten uit 19 duels en bezetten ze een achtste plaats. Komende zondag speelt men in en tegen Schalkhaar.

Foto’s: Rijk van den Berg