Salland – De eerste prijzen zijn verdeeld! FC Zwolle is kampioen van de Jupiler League.  Een gelijkspel (0-0) tegen Eindhoven was voldoende voor de ploeg Art Langeler, die daarmee ook ZIJN  eerste grote prijs pakt. En elke rechtgeaarde Sallander gunt het de Zwollenaren van harte!  Want het is toch prachtig dat volgend jaar behalve FC Twente en Heracles ook Salland vertegenwoordigd is op het hoogste niveau. Mooi ook voor Joran Pot (uit Heino) die met dit kampioenschap ook een mooie prijs op zijn palmares kan bijschrijven. Een ervaring die hem goed van pas zal komen als hij volgend jaar bij Go Ahead op prijzenjacht gaat. Of promoveert de Deventer ploeg zich, nu ze in de competitie de 9e plaats heef gepakt, via de nacompetitie alsnog naar de eredivisie? Zou toch fantastisch zijn? Niet alleen Ajax,  PSV, Twente en Feyenoord naar zowel Zw0lle als Deventer, maar ook nog eens de onderlinge derby’s.

De verdeling van de hoofdprijzen in de eredivisie wordt nu snel bekend. PSV heeft als bekerwinnaar de eerste prijs binnen, maar (jammer voor Heracles) in de prijs om de landstitel afgehaakt. Voor die prijs is Ajax de belangrijkste kandidaat…, maar wie de tweede plek (de kortste weg naar óók Champions Leaque) opeist ligt nog open.  De titelstrijd heeft al vaker verrassende wendingen gehad en is er alle reden om nooit te vroeg te juichen, of te treuren, duzzzzz…  er zit niets anders op dan de ontwikkelingen per speeldag te volgen.

Ook in het amateurvoetbal breken nu de weken-van-de-waarheid aan.  OVC’28 is al kampioen. Voor Broekland liggen de kansen in de nacompetitie.  VV Heino heeft zich verzekerd van deelname aan de nacompetitie door de tweede periodetitel te pakken. De ploeg van Marc Lobbert kan de resterende wedstrijden benutten als ‘oefenpotjes’ voor de nacompetitie. Het zou wat zijn: Heino naar de 1e klasse. Het zou een prachtige prijs zijn voor de groen-witten.

Nu we het toch over ‘prijzen’ hebben.

Terwijl de strijd om de landelijke en regionale titels en promoties in volle gang is, heeft SallandMagazine het vizier voor u alvast gericht op het Europees Kampioenschap. Op 8 juni a.s. gaat deze van start… en zal Nederland oranje doen kleuren.

Alle bezoekers van SallandMagazine kunnen deelnemen aan de grote EK-pool en ook hier zijn veel prijzen te winnen, met een totale waarde van meer dan 2500 euro.

  • Elke (speel)dag zijn er prijzen voor de dagwinnaars.
  • Er is een prijzenpakket voor de bestgeklasseerden na de poulewedstrijden.
  • En natuurlijk zijn er mooie prijzen voor de uiteindelijke winnaars.

Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers in Salland.

U kunt zich al inschrijven. Deelname is gratis.

Onder eerste 100 inschrijvingen wordt een eerste prijs verloot.

Ga <<hier>> naar de EK-pool en schrijf u in.