De planning van de nieuwbouw loopt volgens verwachting, maar wat als straks de nieuwbouw afgerond is en iedereen van het gebouw gebruik gaat maken? Moet het gebouw dan steeds als ‘nieuwbouw’ aangeduidt worden of moet er een andere naam voor in de plaats komen? Duidelijk is wel dat de naam ‘nieuwbouw’ een beperkte houdbaarheid heeft. Dus daarom wil Rohda Raalte van al zijn leden, vrijwilligers en bezoekers weten wat de naam van het prachtige gebouw zou moeten worden.

Om hier structuur aan te geven is door Rohda Raalte een wedstrijd uitgeschreven. Uit alle inzendingen zal de nieuwe naam tijdens de officiele opening bekend worden gemaakt. Voor de winnaar is er allereerst eeuwige roem, want zijn/haar verzonnen naam zal straks voor het gebouw gebruikt gaan worden. Natuurlijk zal er ook een passende prijs zijn, maar wat dat houden we nog even geheim!

De hoogste tijd dus om tijdens de zomerstop eens met z’n allen onze hersenspinsels de vrije loop te laten voor een leuke, originele en/of historische naam. Mocht je inspiratie nodig zijn loop dan eens langs de nieuwbouw bij de kunstgrasvelden of bekijk onderstaande filmpjes. Om kans te maken op de hoofdprijs dien je jouw suggestie(s) te mailen naar de communicatiecommissie onder vermelding van jouw naam en telefoonnummer.

Geschreven door Auke Reimert.(Rohda Raalte)