Wesepe laat Ulu Spor toch ontsnappen (4-2)

‘De eerste helft was onze beste helft van het seizoen’, start Wesepe-trainer Dave Kok zijn analyse over de uitwedstrijd (5I) tegen Ulu Spor. Een wedstrijd die overigens om 13u begon, omdat mede-bespeler Dieze West ook een thuiswedstrijd moest spelen op hetzelfde veld. De ploeg van Kok gaf na een 0-2 voorsprong de thuisploeg kans om terug in de wedstrijd te komen en verloor met 4-2.

‘In de eerste helft komen we door goed positiespel op een 0-2 voorsprong. De goals werden gemaakt door Roy Overmars en Robin Kemper. Toch kregen we nog snel de 1-2 tegen en dat was de ruststand. In de rust probeerden we weer de puntjes op de i te zetten, maar ging het toch snel mis toen we eenmaal weer op het veld stonden’, vertelt Kok.

Thomas Wieringa weet namens Ulu Spor de 2-2 al snel in de tweede helft achter Wesepe-doelman Berends te produceren. Kok zag het helaas fout gaan: ‘We maakten in de tweede helft te veel verkeerde keuzes. Met veel mensen over de bal, werden we een paar keer geklopt in de omschakeling. Ulu Spor beschikt over een ploeg met prima individuele spelers, zij straffen onze verkeerde keuzes dan ook af.’

‘Na de 3-2 (doelpunt Fikret Akin, red.) hebben we het één op één achterin gezet, met het nodige risico. Toen viel ook nog de 4-2’, besluit de trainer van Wesepe.

Wesepe beleeft een wisselvallig seizoen en staat na het resultaat van gisteren op een zevende plaats, met tien punten uit acht wedstrijden. Komende zondag speelt de ploeg van Dave Kok thuis tegen SDOL.