Wesepe en Lettele weten weer wat winnen is

In 5H wonnen Wesepe en Lettele beiden hun wedstrijd. Zeker voor eerstgenoemde was dat al even geleden. De ploeg van trainer Dave Kok won namelijk na de winterstop nog geen competitieduel. In en tegen Wilp was het eindelijk ‘raak’: 3-4. Lettele won thuis van Epse met 4-2.

Na een 2-2 ruststand liep Wesepe na rust uit tot 2-4, aangezien Wilp direct alweer 3-4 maakte ontstond er nog een hectische slotfase. De ploeg van Kok wist deze echter te overleven, waardoor men drie punten kon bijschrijven. Voor Wesepe scoorden Koen Boerkamp (2x), Stefan Jansen en Robin Kemper.

Wesepe heeft door de winst 24 punten uit 20 duels en staat op een negende plaats in 5H. Paas-maandag speelt Wesepe het volgende duel, uit tegen Epse.

Lettele won thuis van Epse met 4-2. De uitploeg en hekkensluiter had in de gehele competitie nog maar vijf punten verzameld en kwam verrassenderwijs op voorsprong. Lettele liep zich in de eerste helft stuk op de verdedigende muur. Hierdoor was het dan ook 0-1. Epse komt na rust zelfs nog op 0-2. De thuisploeg knokt zich echter knap terug en weet de stand om te buigen tot 4-2. Jeffrey Meurer, Sven Spikker, Martijn Beltman en Dave Beltman weten te scoren namens de ploeg van trainer Paul Roskam.

De blauw-witten hebben 32 punten uit 19 duels en spelen paas-zaterdag uit tegen Cupa. Paas-maandag speelt men thuis tegen V en L.