Namens SallandVoetbal: Een gezond, sportief en gelukkig 2018!

Allereerst wensen we al onze volgers, bezoekers en supporters een gezond, sportief en gelukkig 2018! Om de start van dit fantastische sportjaar kracht bij te zetten zijn we onderstaande supportersactie gestart! Graag zien we onze supportersclub groeien om SallandVoetbal door te blijven ontwikkelen!

Speciaal voor het Sallandse amateurvoetbal
Voetbal in Salland leeft. Duizenden spelers, trainers, vrijwilligers, en bestuursleden zijn elke week in de weer voor hun club. Deze liefhebbers verdienen een platform speciaal voor het voetbal in Salland. Daarom ben ik in 2013 SallandVoetbal.nl gestart. Ik vond dat er niet genoeg aandacht was voor het amateurvoetbal in onze regio, terwijl hier wel behoefte aan was. De reacties en bezoekersaantallen van SallandVoetbal geven mij hierin gelijk.

Topvorm behouden
SallandVoetbal staat. Wekelijks publiceer ik met hulp van club-reporters foto’s, samenvattingen en verslagen van wedstrijden. Daarnaast vind je op onze site alle uitslagen en standen. De kosten blijven jammer genoeg wel stijgen. Kosten voor onder andere hosting- en websitekosten en promotie zorgen ervoor dat ik wel wat support kan gebruiken.

Word supporter van SallandVoetbal
Is jouw liefde voor het voetbal in onze regio groot? Wil jij een platform ondersteunen dat elke dag aandacht geeft aan het amateurvoetbal in jouw regio, van eerste tot vijfde klasse? Ondersteun mij dan in mijn missie om altijd actueel nieuws te brengen over onze gezamenlijke passie.

Vanaf twintig euro per jaar (voor bedrijven vijftig euro per jaar) help je mij om mijn hobby betaalbaar te houden. Dit mag anoniem, maar voor de mensen die het leuk vinden reserveer ik een mooie plek op mijn website. Hier kom je te staan met je naam of bedrijfsnaam, eventueel met link naar de bedrijfswebsite.

Aanmelden als supporter of meer informatie? Klik hier

Sportieve groet,
Tom Vastenavond
(Eigenaar SallandVoetbal)