Feyenoord-doelman Warner Hahn maakt volgens Voetbal International de overstap van Rotterdam naar Zwolle. De voormalig doelman van FC Dordrecht en Jong Oranje kwam dit seizoen naar Feyenoord, maar is door de komst van Kenneth Vermeer derde doelman geworden. PEC Zwolle weet zo een snelle opvolger voor het vertrek van Diederik Boer (Ajax) te vinden.

De doelman wordt het komende seizoen gehuurd. PEC Zwolle meldde zich net op tijd, aangezien Excelsior de talentvolle goalie ook graag wilde vastleggen.

UPDATE via PEC Zwolle.nl:

PEC Zwolle heeft zich versterkt met een nieuwe doelman. Warner Hahn komt één seizoen lang op huurbasis over van Feyenoord. De talentvolle sluitpost maakte afgelopen zomer de overstap van het gepromoveerde FC Dordrecht naar de Rotterdammers. Hahn is een vaste waarde bij Jong Oranje, waarmee hij zich momenteel voorbereid op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Georgië en Slowakije.

Technisch directeur Gerard Nijkamp over de transfer: ,,We hebben snel geanticipeerd op het vertrek van Diederik Boer. Warner wordt in Nederland gezien als een van de meest talentvolle keepers. Hij krijgt bij ons de gelegenheid om speeltijd op te doen in de Eredivisie. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al de nodige ervaring. Warner is een meevoetballende doelman met een goede reflex. Daarmee past hij goed bij onze club en is het dus een ideale keeper voor PEC Zwolle.”

Onderstaande reactie van Nijkamp tegenover PEC Zwolle tv: