Tien uur in de ochtend, iedereen is stipt op tijd aan het ontbijt in Broncemar. Na een avondje stappen met de begeleiding en spelers van vv Heino vindt iedereen de energie voor een ochtend beachsoccer 4×4 op het strand van Playa del Ingles. Nog snel even een hapje eten, de slaap uit de ogen wrijven, even napraten over gisteravond en ‘hop’ naar het strand!

Nadat het strandveld grotendeels ‘steentjesvrij’ was gemaakt kon het toernooitje strandvoetbal beginnen. Als gewoonlijk ging het er bij de mannen weer fanatiek aan toe. Aan het einde van het toernooi was iedereen gelukkig nog ‘heel’ en was het gele team  de winnaar. Het toernooitje leverde uiteraard mooie plaatjes op.

Na een frisse duik in de zee keerden de Heinoërs terug naar de appartementen van Broncemar. Hier volgde een middagje ‘zwembadhangen’. Morgenmiddag traint het team van trainer Marc Lobbert op de velden van Maspalomas. Vervolgens staat op dinsdag de oefenwedstrijd tegen SC Monster op het programma, waarna men woensdag huiswaarts keert. Maar zover is het nog lang niet!

 

[wp-image-gallery type=”Heino dag 5″ width=”555″ height=”414″ pause=”3000″ random=”yes”]

Dagsponsor: Slaapzaal Wijhe

Slaapzaal Wijhe

Handelsweg 6
8131 XX
Wijhe

Tel: 0570 – 525400