De warmte slaat inmiddels op de huid van de begeleiding en spelers van vv Heino. Na een eerste (vooral) reisdag werd nog even rustig het stadje Playa del Ingles verkend. Nu is het dag twee en hebben de mannen inmiddels een pittige training achter de rug. Met een zonnetje dat ‘prikt’ met meer dan twintig graden is het goed rusten na gedane arbeid.

Met een prima hotel (Broncemar) en ideale omstandigheden is het deze dagen goed vertoeven op Gran Canaria. Niet voor niets komen de mannen uit Heino regelmatig meer voetbalelftallen tegen op het hotelcomplex of daarbuiten. Zo verblijven andere Nederlandse teams als GDA, Monster, Scheveningen en zelfs FC Twente deze dagen op het Spaanse eiland.

Na het ontbijt stond op dag twee een training gepland op het trainingscomplex van Maspalomas. Nadat Topklasser en tegenstander van aanstaande zaterdag Scheveningen klaar was met trainen, konden de Heinose mannen stipt half twaalf beginnen met trainen. Op een ietwat verouderd kunstgrasveld was het even wennen qua balgevoel en balbehandeling. Na een positiespel voor de spelers en aparte oefeningen voor de keepers, sloot trainer Marc Lobbert af met een partijvorm. Om één uur was er genoeg intensiteit getoond en kon er ‘huiswaarts’ worden gekeerd.

Na deze training en een lunch heeft de groep vrijaf, om uit te rusten aan het zwembad. Geen straf met deze omstandigheden …

[wp-image-gallery type=”Heino dag 2″ width=”555″ height=”414″ pause=”3000″ random=”yes”]

 

 

Dagsponsor: Lenferink Schilderwerken

Schilderwerken Lenferink Heino b.v.

L.J. Costerstraat 35

8140 AA Heino

0572-391246