VV Heino is blij met twee topsponsoren Lenferink en Ottenschot

Lenferink Schilderwerken neemt naar acht jaar afscheid als hoofdsponsor van vv Heino en komt terug als topsponsor. Tevens verwelkomt vv Heino van harte de nieuwe topsponsor Ottenschot Letselschade, in deze regio vertegenwoordigd door (mede)eigenaar Tino Ellenbroek.

Na vele jaren prijkt er per ingang van het nieuwe seizoen een andere naam op het shirt van Heino 1. Was het welbekende Lenferink schilderwerken de vertrouwde sponsor, wordt nu topsponsor Ottenschot Letselschade de shirtsponsor voor de komende jaren. De sponsorcommissie en het bestuur zijn zeer verguld met het feit dat Bert Lenferink en zijn zonen Luc en Bob doorgaan met de sponsoring van vv Heino. Acht jaar hoofdsponsor en bijdragen aan de ‘groen-witten’ is in deze snelle (voetbal)wereld eigenlijk een positieve uitzondering. Dat wordt het helemaal nu Lenferink doorgaat als topsponsor en zijn betrokkenheid bij vv Heino blijft tonen.

Ottenschot Letselschade neemt de plek van Lenferink in op het shirt van Heino 1. Tino Ellenbroek is lid en vrijwilliger van vv Heino en wil zijn bedrijf meer promoten en graag een bijdrage leveren aan de Heinose club. Ottenschot heeft zich ontwikkeld van een regionale speler naar een landelijk opererend bedrijf in letsel- en overlijdensschade. De voetbalvereniging is zeer blij met de bijdrage van Ottenschot. Zo langzamerhand creëert ondernemend Heino een groep van topsponsoren voor vv Heino.

Naast Lenferink en Ottenschot zijn in de afgelopen jaren ook contracten ondertekend met Albert Heijn van Kim van de Worp en Intersport van Han Schutte. Op 19 april, voorafgaand aan de wedstrijd van Heino 1 tegen Alverna worden de contracten met Lenferink en Ottenschot ondertekend.