Heino – De woorden van trainer Marc Lobbert laten aan duidelijkheid niets te wensen over: ‘’We gaan vol voor promotie naar de 1e klasse. We hebben ons de laatste weten gericht op de nacompetitie en zijn er helemaal klaar voor”, zo laat de oefenmeester desgevraagd weten. Heino speelt op Hemelvaartsdag in de nacompetitie tegen Eersteklasser PH uit Almelo. De wedstrijd begint om 14.00uur op Park De Schelfhorst.

Marc Lobbert kan er trouwens op rekenen dat PH in de thuiswedstrijd vol op de aanval zal spelen, juist om een goede neerslag neer te zetten voor de return van komende zondag. “PH schijnt een voetballende ploeg te zijn met een sterke voorhoede en een beweeglijk middenveld”, weet Lobbert, die daarmee laat zien zijn huiswerk gedaan te hebbben.
Lobbert kan beschikken over een vrij complete selectie. Alleen Willem Mulder en Wilco Gerritsen kunnen vanwege een blessure niet in actie komen. Robin Gerritsen liep afgelopen zondag tegen een gele kaart op en  is daarom voor de eerste wedstrijd tegen PH geschorst. Voor de rest is iedereen beschikbaar en inzetbaar.

Voor adres van het sportpark en een routebeschrijving http://www.phalmelo.nl/home/routebeschrijving.html

De return is zondag 20 mei, 14.00 uur op Sportpark De Kampen.