VV Heino gaat kleedkamers renoveren en 4-4-veld aanleggen

De VV Heino gaat binnen afzienbare tijd de kleedkamers renoveren, een kaartverkoophok bouwen en een vier-tegen-vier-veld aanleggen. Afgelopen dinsdagavond stemde de Algemene Ledenvergadering in met de voorstellen die door het bestuur waren voorbereid.

 

Op een avond dat menigeen voor de buis zat om Ajax te zien voetballen tegen FC Barcelona was het toch nog redelijk druk bij de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging Heino. Er waren dit jaar opvallend veel spelende leden van de beide vlaggenschepen Heren 1 en Dames 1. De leden vernamen in de ronde mededelingen o.a. het feit dat Marc Lobbert zijn contract heeft verlengd en volgend seizoen aan zijn vierde jaar begint als hoofdtrainer.
Naast de reguliere zaken, zoals het algemeen en financieel jaarverslag, presenteerde het bestuur de evaluatie van het verenigingsbeleid. Ook blikte men vooruit naar de volgende beleidsperiode van vijf jaar en stond fair-play op de agenda. Daarnaast waren er uitgewerkte voorstellen tot genoemde investeringen aan de leden voorgelegd. Op alle voorstellen kreeg het bestuur de instemming van de leden zodat het mogelijk wordt om te investeren op de accommodatie, die zoals werd gezegd ’toch al mooi is’.
De instemming van de leden was er ook voor de bestuursbenoemingen. Koen Velner is aftredend en werd bedankt voor zijn voorzitterschap van de kantinecommissie. Jeroen Nijenhuis werd hartelijk ontvangen in het bestuur en is benoemd tot voorzitter van de sponsorcommissie. Tot slot werden Wilco Lindeboom en Peter Vervloet herkozen voor wederom een periode van drie jaar. Lindeboom als voorzitter van de accommodatiecommissie en Vervloet als voorzitter van de vereniging. Afsluitend bedankte de voorzitter de (ere) leden, vrijwilligers en betrokken ouders voor hun inzet voor de vereniging.