Vriends krijgt versterking van oude ploegmaat: Kenny Teijsse

Kenny Teijsse (foto) komt de defensie van GA Eagles komend seizoen versterken. De linksback is een oud-teamgenoot van verdediger Bart Vriends. Men kent elkaar uit van FC Utrecht A1 en het tweede elftal. Teijsse komt transfervrij over uit Utrecht en tekent voor één seizoen in Deventer, met een optie voor nog een jaar.

Teijsse (22) werd geboren in Amsterdam. Vanuit de jeugdopleiding van FC Utrecht speelde hij eenmaal in de hoofdmacht en verder op huurbasis voor FC Oss, Helmond Sport en Sparta.

De snelle verdediger zou in de Adelaarshorst wel eens een publiekslieveling kunnen worden. ‘Dát is nou een club die bij mij past, ooit ga ik dáár spelen. Dat wist ik gewoon. Die sfeer, dat publiek, dat stadion, dat leek me geweldig. Het moet zo zijn: nu ga ik er spelen, met Bart, hoe mooi is dat?’, laat de aanwinst weten op de officiële website van GA Eagles.

Foto: OrangePictures