20 oktober 2012 Lees Meer →

Voorbeschouwing OZC – Heino

Ommen/Heino– Het is een fraai affiche: OZC – Heino. Twee tweedeklassers. OZC speelt, zoals de naam Ommer Zaterdag Club al zegt, in de zaterdagcompetitie, Heino spelend op zondag. Vanmiddag treden beide ploegen,  in de bekercompetitie, aan in Ommen, aanvang 14.30 uur. Op sportpark Westbroek, aan de Sportlaan 2 in Ommen.

Heino-trainer Marc Lobbert blikt vooruit:
“De beker zijn leuke en interessante wedstrijden. Met name hoe verder je in het toernooi komt, hoe interessanter de wedstrijden worden tegen goede tegenstanders. Wat een mooie gelegenheid is om te kijken of je mee kunt op dit mooie niveau”, aldus Lobbert, die ook eerlijk genoeg is om te erkennen dat de focus in deze fase van het seizoen een fractie méér op de competitie ligt, dan op het bekertoernooi. “Een aantal spelers wordt wel gespaard gezien de lichte pijntjes.”

“Voor ons is het een belangrijke wedstrijd om ons goede spel van vorige week een vervolg te gaan geven. Vorig seizoen haalden wij in deze periode ook het maximale uit ons zelf en zetten een geweldige serie neer. We nemen deze wedstrijd wel zeer serieus en willen ons plaatsen voor de volgende bekerronde. Voortzetting van het goede spel vorige week is  belangrijk om vertrouwen op te bouwen richting de competitie. Ik verwacht dan ook een scherp Heino, dat vol wil spelen voor de volgende ronde. OZC won vorige week ook van de koploper en heeft zich prima genesteld in de middenmoot van de zaterdag 2e klasse. Een mooi affiche voor een leuke bekerwedstrijd.”

OZC schakelde in de poulefase van de bekercompetitie SVV’56 , Hardenberg’85  en Dedemsvaart uit. Heino schakelde SV Nieuwleusen, OVC’21 en Overwetering uit.