Voorbereidingen PompCup Heino in volle gang

Over zes weken is het alweer zo ver. Op 23 en 24 mei verwelkomt v.v. Heino voor de twaalfde keer teams uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en België voor het internationale jeugdvoetbaltoernooi de PompCup. De crew is druk bezig met alle voorbereidingen zodat er net als voorgaande jaren een fantastisch toernooi wordt neergezet.

Vijftig teams komen vanuit heel Europa richting Heino om mee te doen aan dit fantastische toernooi. Twee dagen lang wordt er door de teams gestreden om de felbegeerde prijzen. Naast het voetbal staat bij de PompCup plezier en gezelligheid voorop en worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo kunnen de teams tussen de wedstrijden door een potje voetbal midgetgolfen, is er op zaterdag een spectaculaire opening en is er op het sportpark zondag livemuziek. ‘s Avonds is er voor de deelnemende teams van alles te doen op Summercamp Heino. Ze kunnen er zwemmen, een filmpje kijken in de bioscoop of dansen in de discotheek.

Al jarenlang staan er meer dan tweehonderd vrijwilligers klaar om de jeugd een fantastisch weekend te bieden. Zowel jong als oud is enthousiast en wil graag een bijdrage leveren. Natuurlijk zijn alle vrijwilligers op zondagavond na de prijsuitreiking welkom in de kantine voor de welbekende PompCup-afterparty.

Wil jij ook als vrijwilliger helpen? Kijk dan op de website http://www.vvheino.nl/pompcup/vrijwilliger. Voor verdere ontwikkelingen en leuke nieuwtjes kun je ons vinden op Twitter (@PompcupHeino), Facebook (PompCupHeino) en via de website http://www.pompcupheino.nl.

Foto: Vincent Hartman