Heeten- Het zit niet mee voor VV Heeten. Terwijl de ploeg van trainer Marco Onderberg na zeven wedstrijden nog fier (en ongeslagen) het klassement van de derde klasse A aanvoerde, werd vandaag in Enschede de tweede nederlaag op rij geleden. Vorige week moest de ploeg de zege laten aan DSVD (het werd 1-2) moest Heeten andermaal toezien dat de drie punten naar een Twentse opponent gingen: Vogido, tot vandaag de nummer 4 in het klassement won overtuigend. Na een ruststand van 1-0, eindigde de wedstrijd, na een spannend beloop, uiteindelijk in: 4-3.
Tot tweemaal toe wist Heeten achterstand van twee doelpunten te verkleinen (Rick Evers scoorde tweemaal en Bas Aarnink bracht in de slotfase de spanning nog terug, maar daar bleef het bij. Winstpunt was de strijdlust die de Heetenaren op de mat legden.

Vogido passeert met de winst in deze zespunten-wedstrijd Heeten in het klassement, met als aantekening dat de mannen van Onderberg een wedstrijd minder gespeeld hebben. De tweede concurrent op de ranglijst, koploper Borne, maakte geen fout. Borne won zaterdag met duidelijke cijfers (3-1) van Wilhelminaschool.
Kijkend naar de ranglijst lijkt er voor de Heetense ploeg overigens nog geen man overboord. Met 19 punten uit 9 wedstrijden (plus een periodetitel op zak) is de Heetense formatie tot nu toe  bezig aan een goed seizoen. Wil men de ambitie, kampioen worden en daardoor rechtstreeks promoveren, echter waarmaken dan zal in de volgende wedstrijden wel degelijk punten gepakt moeten worden,  om te beginnen…. aanstaande zondag: dan staat de uitwedstrijd tegen koploper Borne op het programma.

Voor Vogido-trainer Rob Poell was deze zege een leuke afronding van een enerverende week. Afgelopen week werd bekend dat hij Vogido aan het eind van het seizoen gaat verlaten. Hij wordt opgevolgd door Boy Jhan Jhan, de huidige trainer van het tweede van Vogido.