9 mei 2014 Lees Meer →

VV Heino realiseert 4tegen4 kunstgrasveld

De plaatselijke trots vv Heino investeert momenteel in haar accommodatie. Een van de projecten is het 4tegen4 kunstgrasveld en onlangs is dit gerealiseerd.

Enigszins verscholen achter de hoofdtribune wacht de bezoeker een aangename verrassing: een prachtig 4tegen4 veld! De behoefte hieraan was al bekend, maar de mogelijkheid deed zich nog niet voor. Tijdens de algemene ledenvergadering van november konden de leden voluit toestemming geven voor een kwalitatief goed veld. Door een schenking, daarnaast een bijdrage van de Vrienden van vv Heino en gespaard geld voor een jeugdbestemming werd de realisatie ook mogelijk.

Niet zomaar een speelveldje, maar volledig ingericht naar de spelvorm ‘vier tegen vier’. Met name voor de jeugd uitermate geschikt vanwege het vele balcontact en de beperkte afmeting van het veld. Maar ook de senioren kijken verlekkerd naar de mogelijkheid om een balletje te trappen op dit nieuwe kunstgrasveld. De ‘plaatselijke trots’ is trots! De Gemeente gaf haar toestemming, de aannemer Salland United tekende voor de aanleg en de begeleiding en het toezicht vanuit de vereniging vond plaats door de Accommodatiecommissie.

De officiële opening vindt plaats op 14 juni tijdens de jaarlijkse familiedag; de feestelijke afsluiting van een mooi voetbaljaar. Het voetbal ligt straks even stil, maar de realisatie van het accommodatieplan gaat nog even door. Op stapel staan nog de renovatie van een paar kleedkamers en het realiseren van een nieuwe entree. Nadat de nieuwe parkeerplaats in gebruik is genomen, is het nieuwe kaartverkoophok bijna gereed en volgt de Gemeente nog met het plaatsen van hekken. En ondertussen worden alweer nieuwe plannen gemaakt voor 2015.

 

SportSport