Radiozender 3FM maakt zich weer op voor het jaarlijkse evenement Serious Request. Wat ooit begon als een glazen huis in Utrecht met drie dj’s die plaatjes draaiden op verzoek, is nu uitgegroeid tot veel meer dan dat. Een top-evenement in samenwerking met het Rode Kruis levert al vele jaren een mooi bedrag voor projecten in Afrika. Vanavond start het evenement in editie 2013 in de Friese hoofdstad Leeuwarden met als thema ‘Clean this shit up!’. Traditiegetrouw wordt er ook in deze actieweek een benefiet-voetbalwedstrijd georganiseerd. Raaltenaar en zanger in opkomst Koen Bosch staat mogelijk ook op het veld.

Sportwinkel Ready uit Raalte zocht enkele weken voor de start van de 3FM-actie een fanatieke deelnemer aan de benefietwedstrijd. DJ’s Coen en Sander spelen met hun elftal tegen het RTL-sterrenteam. Deze wedstrijd wordt dit jaar gehouden in het stadion van NAC in Breda en zal zaterdag plaatsvinden na afloop van het Eredivisieduel tussen NAC Breda en (hoe kan het ook anders) Cambuur Leeuwarden.

Koen Bosch werd door de sportzaak uit Raalte gevraagd om als mogelijke deelnemer op het veld te verschijnen. Mogelijk, want daarvoor moet Koen de komende dagen zoveel mogelijk geld inzamelen in de winkel van Ready in Raalte, in ieder geval meer dan zijn concurrent Steffen in de Ready-vestiging in Surhuisterveen.

De zanger zet alle middelen in om zijn bijdrage zo hoog mogelijk te laten zijn. Zo kan er geboden worden op een huiskamerconcert. Bosch is in Raalte in korte tijd bekend geworden van onderstaand nummer: ‘Klein maar fijn’.

Mogelijk komen we er aanstaande zaterdag achter of Bosch niet alleen over zangkwaliteiten beschikt!

Foto’s: Facebook Ready Raalte