Raalte – Alle inwoners van Salland met verstand van voetbal kunnen de komende maanden een dubbelslag slaan. In de eerste plaats: ze kunnen tegenover vrienden, familie en ploeggenoten écht laten  zien dát ze bovengemiddeld inzicht hebben in het spelletje. In de tweede plaats: ze kunnen daarmee aardige prijzen winnen voor zichzelf, en een wedstrijdbal voor hun favoriete sportclub.
Hoe? Door mee te spelen in de Eredivisiepool van SallandMagazine. Deze is gestart bij het begin van de competitie, maar de redactie heeft besloten de inschrijftermijn te verlengen tot 1 november a.s.
Een vraag zou overigens kunnen zijn of de nieuwe deelnemers nog wel kans maken zich te bewijzen, maar het antwoord op de vraag is simpelweg ‘ja’.
Na elke maandronde wordt voor iedereen de maandteller weer op nul gezet, waardoor de kansen voor zowel de huidige als de nieuwe deelnemers gelijk zijn.  Na elk weekend wordt de tussenstand van het maandklassement bekend gemaakt, zodat je precies kunt zien hoe je ervoor staat. Elders op de site kun je zien dat op dit moment ToToWin en Dinand het maandklassement over oktober aanvoeren. (zie onderstaande links).

Deelname is gratis.

Prijzen
Deze zijn beschikbaar gesteld door lokale ondernemers.
Zo stelt VitalCentre Raalte/Heino tien keer een maand gratis sporten te waarde van 54 euro  beschikbaar, Vistraiteur Roescher heeft een aantal waardebonnen a tien euro beschikbaar gesteld en verder zijn er waardebonnen van Jumbo-Raalte en C-1000 van der Worp in Heino.

Extra vragen
De deelnemers voorspellen overigens niet alleen de wedstrijden in de Eredivisie, maar kunnen aan de eindstreep punten winnen door vier extra vragen te beantwoorden. Overigens blijkt onder de huidige deelnemers na 8 rondes een lichte verschuiving gaande als het gaat om de vraag wie dit seizoen kampioen wordt. Een aantal deelnemers hebben inmiddels een overstap gemaakt en tippen FC Twente. De prognoses rond die extra vragen kunnen tot 1november nog aangepast worden. Daarna worden deze ‘vastgezet’.

Inschrijven
Inschrijven kan << hier>>