VoetbalDirect wedstrijd vd maand (april): Rohda-Quick’20

In samenwerking met VoetbalDirect presenteert SallandVoetbal de wedstrijd van de maand! U kunt deze wedstrijd voorspellen. De prijs voor de winnaar wordt aangeboden door VoetbalDirect: een waardebon op hun website van 50 euro! Aangezien het vorige duel in de maand april (Overwetering-Wijhe’92 0-4) niet geraden werd, doen we nog een poging deze maand.

De regels zijn simpel: voorspel de einduitslag van onderstaand duel door te reageren onderaan het artikel. Iedereen kan eenmaal een voorspelling doen. Mochten er meerdere winnaars zijn, dan bepaalt loting de winnaar. De winnaar wordt per email op de hoogte gebracht.

Deze maand is wedstrijd van de maand de Overijsselse derby in de Hoofdklasse C: Rohda Raalte-Quick’20¬†(zaterdag 18 april¬†19.30u). Voorspellen kan tot zaterdag 18 april 19.00u!

SallandVoetbal behoudt altijd het recht om, zonder correspondentie, deelnemers uit te sluiten of te weren. Ook hier loont Fair-play!

NB: reacties worden door de redactie eerst goedgekeurd. Wanneer u reageert is uw voorspelling te zien als de redactie deze heeft goedgekeurd. Dit kan even duren!

Hall of Fame: Rik Keijzer (februari’ 15), Arno Sandink (maart’15), Jeroen Bos (april’15)