VoetbalDirect wedstrijd vd maand (april): Overwetering-Wijhe’92

In samenwerking met VoetbalDirect presenteert SallandVoetbal de wedstrijd van de maand! U kunt deze wedstrijd voorspellen. De prijs voor de winnaar wordt aangeboden door VoetbalDirect: een waardebon op hun website van 50 euro!

De regels zijn simpel: voorspel de einduitslag van onderstaand duel door te reageren onderaan het artikel. Iedereen kan eenmaal een voorspelling doen. Mochten er meerdere winnaars zijn, dan bepaalt loting de winnaar. De winnaar wordt per email op de hoogte gebracht.

Deze maand is wedstrijd van de maand de IJsselderby: Overwetering-Wijhe’92 (maandag 6 april 14.00u). Beide ploegen strijden nog vol voor lijfsbehoud in zondag 2J. Voorspellen kan tot maandag 6 april 12.00u!

SallandVoetbal behoudt altijd het recht om, zonder correspondentie, deelnemers uit te sluiten of te weren. Ook hier loont Fair-play!

NB: reacties worden door de redactie eerst goedgekeurd. Wanneer u reageert is uw voorspelling te zien als de redactie deze heeft goedgekeurd. Dit kan even duren!

Hall of Fame: Rik Keijzer (februari’ 15), Arno Sandink (maart’15)

Overigens is het duel tussen Overwetering en Wijhe’92 te volgen op de radio. De collega’s van AirplaySport maken een uitzending omtrent dit duel!