Voetbalkunstenaar opent dit weekend PompCup 2015

Zaterdag 23 mei om 13:00 is het eindelijk zo ver, de PompCup in Heino gaat officieel van start. Met een spectaculaire opening worden alle deelnemende teams uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en België en hun supporters verwelkomt op sportpark de Kampen in Heino.

Spectaculair is de voetbalshow van BBFreestyle zeker. Freestyler Tom Vegter van BBFreestyle laat op de Heinose velden zien wat hij allemaal kan met een voetbal, en dat is veel meer dan een beetje hooghouden! Ze verzorgen veel shows bij grote voetbalclubs zoals AZ, FC Twente, FC Groningen en FC Utrecht. Een aantal jaren terug heeft BBFreestyle ook al een bijdrage geleverd aan de opening van de PompCup. Alle spelers en publiek hebben toen ademloos toe staan kijken. Het werd in de afgelopen jaren nog regelmatig aangehaald als bijzondere opening.

De 800 deelnemers van de PompCup lopen eerst in een lange stoet per nationaliteit het hoofdveld op. Ze worden toegejuicht door de supporters en publiek. De teams uit de verschillende landen worden zo feestelijk onthaald. Daarna kunnen zij genieten van de show. Voor de deelnemers is openingsceremonie iets wat hen nog lang bijblijft. Door de jaren heen zijn er al verschillende openingen de revue gepasseerd. Zo werd er al eens abgeseild, parachute gesprongen en carbid geschoten.

Ook dit jaar belooft het weer een waar spektakel te worden. Volgens de crew is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Wij nodigen iedereen daarom ook van harte uit om bij de openingsceremonie aanwezig te zijn.

SallandClubactie-button

Kampioen of juichmoment? Deel jouw favoriete Juichmoment met ons en je maakt voor jouw sportclub kans op een sportclinic t.w.v. € 1.500,- of één van de andere prijzen. Ga naar http://bit.ly/1GyuWte en doe mee!