Voor de vijfde keer organiseert De Voetbal Academie van Daan Koerhuis een voetbal 3-daagse. Op het complex van Wijhe’92 zal er in de eerste week van de zomervakantie weer een voetbal spektakel losbarsten. Onder enthousiaste begeleiding zullen er verschillende voetbalonderdelen aangeboden worden. Jongens en meisjes uit heel Salland kunnen zich hiervoor aanmelden.

De Voetbal Academie staat bekend om zijn wekelijkse trainingen op vrijdag. Momenteel trainen er 34 kinderen om hun vaardigheden te verbeteren. Behalve deze trainingen is er dus ook een voetbal 3-daagse. Op 8,9 en 10 juli zullen maximaal 60 kinderen de strijd met elkaar aan gaan. In 6 verschillende teams worden ze getraind op technische, tactische en sociale vaardigheden. De teams gaan op een leuke en sportieve manier proberen prijzen te winnen.

De Voetbal Academie staat bekend om zijn persoonlijke en enthousiaste aanpak. Jongens en meiden die voetballen helemaal geweldig vinden zijn dan ook van harte welkom om hier aan deel te nemen. Deze drie dagen zijn voor tweede jaars F  en E spelers. Mocht je meer informatie willen, kijk dan op www.devoetbalacademie.nl en voor vragen kun u mailen naar info@devoetbalacademie.nl.