Voetbal 2-daagse Heino wederom groot succes

De jaarlijkse “Voetbal 2-daagse” is ook dit jaar weer geweldig verlopen. Beide dagen op de voetbalvelden van VV Heino stonden bol van de diverse voetbalspellen met oa; Drop Shot Arena, Boardingvoetbal, Stropdas schieten, Mikspel (op een doel met een doek met diverse gaten erin waarin punten te scoren zijn), Penaltybokaal, Kaatsspel (met de Soccerwave), Honk voetbal, 7 tegen 7, 4 tegen 4, 1 tegen 1, etc… Kortom teveel om op te noemen!

De maandagochtend begon om 09.00 uur met een ontvangst bij het clubhuis van vv Heino. Nadat bekend was gemaakt in welk team de spelertjes ingedeeld waren gingen ze met hun aangewezen trainers naar de kleedkamers. Daar werden de tenues uitgedeeld en gingen de trainers kinderen helpen met omkleden. Zo rond de klok van 10 uur werden de teams onder belangstelling van menig (trotse) ouder/opa & oma, broers/zussen en of oom & tante gepresenteerd op het hoofdveld, daarbij had ieder team een eigen teamnaam bedacht. Namen als: Bayern Munchen, De Boertjes, Barcelona, Fc Twente en Knolpower kwamen voorbij.

Vanaf 10.15 uur begonnen de deelnemers aan hun voetbalactiviteiten en zo rond 11.00 uur kwam men allemaal weer bij elkaar in de kleedkamer om even bij te tanken met een lekkere AA dorstlesser… Om 11.15 uur werd er gestart aan de tweede voetbalactiviteit. Gaandeweg de eerste dag werd bij een aantal teams al bekend wie er de tweede dag in de finales zouden verschijnen bij het dropshot schieten en de penaltybokaal. Rond het middaguur ging de groepen lunchen. Net als alle zeven voorgaande jaren was de lunch ook dit jaar weer beschikbaar gesteld door AH Kim van de Worp. Na de middagpauze’s werden nog een drietal voetbalactiviteiten uitgevoerd. Rond 16.00u kwam er een einde aan een enerverende 1e voetbaldag. Moe maar voldaan gingen alle kinderen weer naar huis.

De tweede ochtend was het alweer vroeg dag, want om 09.00 uur werden de spelertjes alweer verwacht om er nog even stevig tegenaan te gaan. Na de drinkpauze om 11.00 uur moest er nog één activiteit uitgevoerd worden om daarna te gaan lunchen. Rond 14.00 uur werden de finales onder toezicht van alle spelertjes en veel familie gehouden. Uiteindelijk wisten Simon Morrenhof en Jesse Pot het schieten op de dropshotarena winnend af te sluiten, bij de penaltyserie moesten de kinderen proberen talentvolle keeper, Robin v/d Berg (keeper Heino 3) te verschalken. Hier werden uiteindelijk Roan Groteboer en Niels ten Vergert de winnaars. Alle 28 spelers die de finale wisten te bereiken werden beloond met een mooie prijs beschikbaar gesteld door de organisatie H&R Soccerevents.

Nadat alle spelers een prachtig certificaat hadden gekregen van hun trainer werd de “Voetbal 2-daagse” afgesloten.

Foto’s: Coby Boerdijk en H&R Soccerevents