Vilsteren vindt per direct een trainer: Dik Runherd

De voetbalvereniging Vilsteren wist vandaag zijn nieuwe hoofdtrainer te presenteren. Door het definitieve vertrek van Marc Slettenhaar op 24 december moest de technische commissie van de vijfdeklasser per direct op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. In deze zoektocht meldden zich aardig wat trainers. Twee kwamen er op bezoek, waarna uiteindelijk Dik Runherd werd gekozen om Vilsteren aan de punten en vooral het nodige spelplezier moet helpen.

Runherd is momenteel werkzaam bij zaterdag-vierdeklasser Zalk en was zelf als voetballer actief bij Balkbrug, PEC Zwolle en USV.

De 46-jarige oefenmeester gaat het komende halfjaar de zaterdagclub met Vilsteren combineren. Runherd heeft met Vilsteren de schone taak om de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen. De ploeg won het afgelopen halfjaar nog geen officiële wedstrijd. Runherd, die eerder als trainer werkzaam was bij Oranje Zwart, OVC’21 en USV, stopt aan het einde van het seizoen bij Zalk en kan bij Vilsteren mogelijk langer blijven dan het komende halfjaar.

Foto: sv zalk