Vilsteren-Mariënheem: ‘Ik verwacht spektakel’

Vilsteren verdiende afgelopen zondag meer dan een puntje in het thuisduel tegen Go Ahead Deventer (5I), het werd echter 1-1. Het was het eerste punt na vier wedstrijden voor de ploeg van Marc Slettenhaar. De oefenmeester verheugt zich op zondag, want dan wacht opnieuw een thuisduel, dan tegen Mariënheem.

‘Ik verwacht zondag spektakel. In thuiswedstrijden zijn wij toch op ons best. Afgelopen zondag was het spel zeer aardig en creëerden we veel kansen, helaas ging er maar één van in. Go Ahead maakte een vrije trap vanaf 35 meter, waardoor we nog op achterstand kwamen ook. Door de 1-1 van Casper Mars hielden we in ieder geval nog een punt over aan de wedstrijd, het hadden er drie moeten zijn’, verklaart de oefenmeester.

Komende zondag wacht Mariënheem. Slettenhaar kent Mariënheem-trainer Sander Brinkman vrij aardig: ‘Ik heb een jaartje als voetballer meegetraind met Heracles, waar Sander destijds ook speelde. Dit seizoen heb ik eenmaal bij Sander en zijn elftal gekeken. Mariënheem heeft een goede centrale verdediger, een prima linksbuiten en een goed collectief. Komende zondag gaat veel op strijd bepaald worden!’

Na een slechte voorbereidingsperiode op het seizoen heeft Vilsteren bijna alle spelers weer fit. Aanvoerder Nico Nijhoff is weer fit, alleen spits Casper Mars ontbreekt. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Teunissen.

Vilsteren-Mariënheem, zondag 6 oktober aanvang 14u.

Overige duels 5I op zondag 6 oktober:
Raalte-Ulu Spor
SP Deventer-SDOL
USV- SP Vroomshoop
Go Ahead-Wesepe