Vilsteren en Nieuw Heeten verliezen beiden hun uitduel

In 5A verloren zowel Vilsteren als Nieuw Heeten in Twente hun uitduel. Beide ploegen wisten ook niet tot scoren te komen. In en tegen Bornerbroek verloor Vilsteren met 3-0. Nieuw Heeten moest Zenderen Vooruit met een 1-0 nederlaag verlaten.

Zeker de nederlaag van Nieuw Heeten in Zenderen is geen schande. De thuisploeg speelt, als nummer twee, nog mee om te titel. Kort voor rust wist Bart Beld de enige treffer van de wedstrijd te maken (1-0). In een matig duel, mede door de weersomstandigheden, kon Zenderen door de winst aangesloten blijven bij koploper Heracles.

Nieuw Heeten blijft op 19 punten uit 17 duels op een achtste plaats in 5A. In het paasweekend speelt de ploeg van Harold Sneller op zaterdag uit tegen La Premiere. Op maandag speelt men uit tegen Langeveen.

Vilsteren verloor in Bornerbroek door doelpunten van Jaap Timmerhuis (2x) en Sander Zwijnenberg. De ploeg van Dik Runherd won 26 oktober voor laatst, maar heeft nu ook al vier duels op rij niet gescoord. Komende paas-zaterdag speelt men thuis tegen Hoonhorst. Op maandag speelt men uit tegen USV.