Zoals eerder aangekondigd wil SallandVoetbal de komende maanden forse stappen voorwaarts zetten. Één van die stappen is (en was) het verbeteren van de mobiele versie van onze site. Na de nodige arbeid denken we geslaagd te zijn in het lanceren van een nieuwe frisse mobiele versie van onze site!

Kijk vanaf je mobiele telefoon tegenwoordig nog makkelijker en overzichtelijker naar onze site!

Aan de rechter-bovenzijde vind je de strepen voor een menubalk, waar onze verschillende (al bestaande) categorieën een plek hebben gekregen.

TIP: Voor de iphone-gebruikers is het handig www.sallandvoetbal.nl, nadat deze is geopend in Safari, toe te voegen aan beginscherm. Klik daarvoor op het middelste icoontje in de onderbalk en vervolgens op ‘voeg toe aan beginscherm’. De website staat dan als een (soort) app op je beginscherm.

Heb jij nog tips of verbeteringen over de mobiele site of in het algemeen voor ons? Schroom niet te mailen naar redactie@sallandvoetbal.nl !

Helpen? Heb jij passie voor voetbal? Houd je van schrijven of fotograferen? Neem eens contact op met onze redactie en help jezelf en ons groeien!