Velthuis naar Excelsior’31, Stel naar Rohda Raalte

De spelerstransfers in de amateurwereld beginnen ook in Salland los te komen. Vandaag werd bekend dat Rohda Raalte volgend seizoen kan rekenen op de diensten van Jolf Stel. Melvin Velthuis vertrekt bij Alcides uit Meppel om voor Excelsior’31 te gaan spelen.

Gisteren berichtte wij al over de interesse van Rohda Raalte voor RDC-spelers Yurukel en Stel. Vandaag liet De Stentor weten dat laaststgenoemde in ieder geval de overstap maakt vanuit Deventer naar Raalte. De 30-jarige spits beschikt al over de nodige Hoofdklasse-ervaring.

Via Tubantia-verslaggever Robin Campmans weten we dat Melvin Velthuis het rood-wit van Excelsior’31 gaat verdedigen. Velthuis begon zijn voetballoopbaan in Heino, verkastte naar Rohda Raalte en speelt inmiddels bij Alcides uit Meppel. De multi-functionele speler herstelde meerdere keren van een knieblessure en is inmiddels weer fit.

Alcides maakte dinsdagavond bekend dat Velthuis niet meer hoeft terug te komen dit seizoen. De Meppelers zijn teleurgesteld in een afspraak met Velthuis over het aanblijven volgend seizoen.