Denemarken, Duitsland en Nederland zijn de drie landen die al jaren mee doen aan het voetbaltoernooi de PompCup in Heino. Dit jaar verwelkomt de organisatie voor het eerst ook Frankrijk! Het land van croissants, de Eiffeltoren en de tour de France. Echter, na 19 mei staat het land wellicht bekend om  jeugdvoetbal, mochten de Franse deelnemers huiswaarts keren met de fel begeerde PompCup! Laatste nieuws is dat de onderhandelingen met een 5e land in volle gang zijn. Nog nooit eerder kon de v.v. Heino vijf landen verwelkomen!

Met nog maar tien weken te gaan heeft de organisatie nog heel wat puntjes op de i  te zetten. Ook worden de laatste spontane ideeën onderzocht op hun mogelijkheden. Het blijft, in het bijzonder voor dit jubileumjaar, een uitdaging om vernieuwend te zijn. Maar met de plannen die zijn vastgelegd belooft het weekend, met als hoogtepunt een grootse opening op zaterdag 18 mei, weer een spektakel te worden voor deelnemer en bezoeker!

PompCup Heino staat, naast de sportiviteit voor bijna 800 jongens en meisjes uit verschillende landen, bekend om haar vele vrijwilligers. In de afgelopen negen jaar is het aantal vrijwilligers steeds opgelopen, waarbij het hoogtepunt afgelopen editie bereikt is met 230 vrijwilligers! Hoog tijd voor een reünie, vond de organisatie.  Oud– vrijwilligers worden uitgenodigd om hun oude vrijwilligersshirt uit de kast te halen. Een shirt uit de PompCup-collectie zal het toegangsbewijs zijn voor deze gezellige avond, op zaterdag 18 mei van 19.00 tot 22.00 uur op Sportpark ‘de Kampen’.

Voor de meest recente ontwikkelingen omtrent de PompCup kunt u terecht op de website www.pompcupheino.nl. Ook op Twitter (@PompCupHeino) en Facebook (PompCupHeino) houdt de organisatie u op de hoogte van het laatste nieuws. Leuke ideeën, vragen of verzoeken kunt u mailen naar pompcup@vvheino.nl.