VD Linden, Ten Den en Lucas blijven bij GA Eagles

Go Ahead Eagles heeft acht spelers duidelijkheid gegeven over de toekomstplannen. Trainer Foeke Booy heeft de laatste twee weken benut om gesprekken te voeren die, zoals hijzelf omschrijft ‘een bepaalde onzekerheid hebben omgezet in duidelijkheid. Belangrijk, omdat we ons nu helemaal kunnen focussen op ons doel, op de periode van de waarheid die er nu aankomt.’

De opties in de contracten van Jop van der Linden (foto) en Teije ten Den worden gelicht, zodat beide spelers een jaar langer aan GA Eagles verbonden zullen zijn. Beide hadden een contract tot de zomer van 2014 met een optie van nog een jaar. Ten Den stroomt in bij het Beloften Team, zodat hij de structuur van een competitie kan krijgen.

De optie van Joran Pot, van wie het contract ook in de zomer van dit jaar afloopt, wordt niet gelicht. De contracten van Omar Kavak, Joost Krijns en Michel Gerritsen Mulkes, alle drie op amateurbasis tot aan de zomer van 2014 aan GA Eagles verbonden, worden niet verlengd.

Tom Oostinjen is aangeboden in de structuur van de opleiding te komen en bij het Beloften Team in te stromen, evenals doelman Ruben Lucas. De eerste wil daarover nadenken, Lucas heeft de kans met beide handen aangegrepen. Met Kevin Spanjaard zal nog een gesprek komen, zoals bekend is zijn situatie zeer onfortuinlijk, hij raakte twee weken geleden opnieuw zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Bron: www.ga-eagles.nl