Toegegeven, het is maar voor één keer, maar het mag toch bijzonder worden genoemd. Op vrijdagavond 5 april zullen Rohda Raalte 1 en VV Heino 1 samen het veld betreden. En nu niet om tegen elkaar te strijden, maar met elkaar voor het goede doel ‘Stop Kindermisbruik’.

Tijdens deze avond zullen de heren van beide teams een voetbalclinic krijgen van niemand minder dan Louis van Gaal en Patrick Kluivert. Deze clinic word hun aangeboden door Marc van Toren, General Manager van TrendyHair Company. Hij bracht tijdens de jaarlijkse benefietavond van Stop Kindermisbruik het hoogste bod uit op dit veilingitem. Tijdens de kerstborrel van Farouk Systems Europe / TrendyHair Company bood hij deze clinic aan aan twee van zijn werknemers, toevalligerwijs elftalleider van Rohda Raalte 1 (Alfons Nijboer) en trainer van VV Heino 1 (Marc Lobbert). Van Gaal en Kluivert zullen geheel belangeloos hun opwachting maken.

Aan de invulling van het programma voor de avond wordt nog druk gewerkt, maar 1 ding staat al vast: op vrijdag 5 april vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom op sportpark Tijenraan om getuige te zijn van deze unieke gebeurtenis!