USV overtuigend terug naar vierde klasse

In het beslissingsduel tegen Buurse liet USV er zondag geen gras over groeien. Beide nummers twee uit hun competitie (5A en 5B) speelden voor een ticket naar de vierde klasse. Binnen één minuut spelen wist Ron Meijerink zijn ploeg op het goede spoor te zetten van een mooie middag.

Uiteindelijk werd het 3-0 en kwam USV niet of nauwelijks in de problemen. Na de vroege openingsgoal, scoorde Matthijs van Faassen voor rust nog de 2-0.

USV, dat donderdag in de slotfase Mariënheem in Hoonhorst wist te verslaan (2-1), om de tweede plek in 5A toe te eigenen, zag op het veld van De Zweef in Nijverdal zondag in de slotfase Leon Kooiker de 3-0 maken. USV is na twee seizoenen terug in de vierde klasse!

Ook goed nieuws voor Hoonhorst dat de plek in de nacompetitie van USV mag gaan invullen. Hoonhorst speelt 2e pinksterdag thuis tegen Fleringen. Die zondag erop speelt men uit. De winnaar over twee duels speelt volgend seizoen ook in de vierde klasse.

Foto: (archief, donderdag USV-Mariënheem 2-1)

logojuichen

Kampioen of juichmoment? Deel jouw favoriete Juichmoment met ons en je maakt voor jouw sportclub kans op een sportclinic t.w.v. € 1.500,- of één van de andere prijzen. Ga naar http://bit.ly/1GyuWte en doe mee!