Wil jij zondagmiddag deelnemen aan de Golden Goal rustactiviteit van PEC Zwolle en daarmee een fantastische prijs winnen? Geef dan snel antwoord op onze prijsvraag!

Velen van jullie zullen de activiteit in de rust van de afgelopen vier thuiswedstrijden van PEC Zwolle opgemerkt hebben. De Mediamarkt Golden Goal actie, het penaltyschieten op een doek met twee gaten, is gedurende het gehele seizoen te aanschouwen in de rust van de PEC Zwolle thuiswedstrijden. Voor deze activiteit worden wekelijks prijzen beschikbaar gesteld door Mediamarkt Zwolle!

PEC Zwolle heeft haar selectie het afgelopen seizoen aardig uitgebreid. Naast de spelers van vorig jaar zijn er ook nieuwe spelers bij gekomen. Zo zijn er nieuwe spelers aangetrokken en zijn er enkele PEC Zwolle-jeugdspelers bij gekomen. Deze selectie heeft een gemiddelde leeftijd. Denk jij de juiste leeftijd te weten? Bezoek jij zondag de wedstrijd PEC Zwolle – PSV en lijkt het je leuk om tijdens de rust deel te nemen aan de Golden Goal? Geef dan antwoord op de volgende prijsvraag door te reageren via het officiële PEC Zwolle-Twitteraccount!

Prijsvraag: Wat is de gemiddelde leeftijd van de selectie van PEC Zwolle?

Uit de goede antwoorden worden vijf deelnemers gekozen. De deelnemers worden op Twitter bekendgemaakt. Je hebt tot vrijdag 27 oktober 12.00 uur om het antwoord te Twitteren en wie weet sta jij zaterdagavond op het veld, in een bomvol IJsseldelta stadion, en schiet jij jezelf naar een mooie prijs!

Klik hier om naar het officiële Twitter-account van PEC Zwolle te gaan.