Tweede klasse-schap glipt Lemelerveld door de vingers

Seizoen ’98/’99 speelde Lemelerveld ook ooit één seizoen in de tweede klasse. Dit seizoen maakte de ploeg van trainer Edwin Duim zijn rentree. Graag hadden de oranje-witten een langer verblijf gezien, maar vandaag glipte het tweedeklasse-schap, na penalty’s in de halve finale van de nacompetitie, door de vingers.

Aan het einde van het seizoen zal Lemelerveld nog wel eens terugdenken aan de laatste speeldag in de reguliere competitie. Toen leek men met een 0-1 overwinning op Achilles’12 veilig te zijn. KOSC wist echter in de slotfase zijn wedstrijd met 11-0 van degradant Suryoye te winnen. Heel zuur voor de Lemelervelders, die daardoor op doelsaldo in plaats van KOSC de nacompetitie in moesten.

In die nacompetitie ontmoette de ploeg van Edwin Duim DSVD uit Deurningen. De ploeg eindigde als derde in 3A. In het Twentse dorp werd donderdag met 3-2 verloren door de Lemelervelders. Vandaag won men in eigen huis met 1-0 door een goal aan het begin van de tweede helft van Jasper Gerritzen. Verlenging en zelfs strafschoppen moesten bepalen wie de finale tegen Tubanters mag spelen.

Na afloop van de verlenging bleef de score 1-0. Penalty’s werd helaas beter genomen door DSVD, waardoor Lemelerveld komend seizoen weer in de derde klasse uitkomt.

Foto’s: Martin Zwakenberg

logojuichen

Kampioen? Deel jouw favoriete Juichmoment met ons en je maakt voor jouw sportclub kans op een sportclinic t.w.v. € 1.500,- of één van de andere prijzen. Ga naar http://bit.ly/1GyuWte en doe mee!