Türüç in voorselectie Jong Oranje, De Ruiter direct weg

GA Eagles-middenvelder Deniz Türüç (foto) is opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje voor de kwalificatiewedstrijd in en tegen Slowakije op 14 november aanstaande en de oefeninterland tegen Jong Frankrijk op 18 november in Toulouse.

De definitieve lijst voor het Jong Oranje van Albert Stuivenberg wordt op vrijdag 8 november bekend gemaakt. “Zijn voorselectie is mede te danken aan zijn goede prestaties tijdens het vierlandentoernooi met het Nederlands beloftenteam”, vertelt trainer Foeke Booy. “Het is een grote stimulans voor hemzelf en de groep. Want ook dankzij de groep heeft hij zich zo kunnen ontwikkelen.”

De Ruiter terug naar DVS’33
Maurice de Ruiter heeft overschrijving aangevraagd naar zijn oude club DVS’33. De Ruiter maakt hiermee een keuze voor zijn gezinssituatie. De 22-jarige De Ruiter was op amateurbasis bij Go Ahead Eagles, maar heeft nu sportief een stap terug gedaan en een keuze gemaakt voor het zorgdragen voor zijn gezin. Trainer Foeke Booy: ‘Die keuze moeten wij natuurlijk respecteren en ik wens hem alle succes en goeds in de toekomst.’

Bron: www.ga-eagles.nl