Türüç kijkt toe tegen Longa ’30

Go Ahead Eagles oefende dinsdagavond in Lichtenvoorde tegen Longa ’30. De Eagles waren de eerste helft flink op dreef maar deden het in het tweede bedrijf rustig aan.

Lambooij scoorde na een klein kwartier. Vervolgens waren het Reimerink, Schalk, Lambooij, Vriends en wederom Schalk die de bal in het doel van Boschker (familie van) legden. In de tweede helft werd er ondanks een kansenregen slechts één keer gescoord. Het was Kolder die tekende voor de zevende van de avond.

Dave Bus verliet het veld met een publiekswissel. De verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kon nam afscheid van het eerste elftal van Longa en deed dat tegen de club waar hij zijn profcarrière afsloot.

Türüç (foto) speelde niet mee in het oefenduel. Volgens de officiële lezing werd hij uit voorzorg aan de kant gehouden vanwege een lichte enkelblessure. RTV Oost schrijft op hun website dat zowel sc Heerenveen, FC Twente als een Turkse club naar de diensten van de Enschedeër hengelen.

De regionale omroep meldt verder dat Eagles zich bij FC Twente heeft gemeld voor Jerson Cabral. De buitenspeler werd afgelopen seizoen door Twente verhuurd aan ADO Den Haag en hoeft komend seizoen ook niet op speeltijd te rekenen, de club gaf eerder al aan dat hij mag vertrekken.