Nadat eerder al overeenstemming was bereikt met Martijn de Vogel voor Rohda Raalte 2 en Daan Koerhuis voor Rohda Raalte A1 zijn er inmiddels meerdere afspraken gemaakt met trainers voor het volgende seizoen.

Ben in ’t Veld gaat ook volgend seizoen door bij Rohda Raalte 3. Ben is de juiste man op de juiste plek bij dit team. Na een wat moeizaam eerste opstartjaar met Rohda Raalte 3 als selectie-elftal is het Ben gelukt om gaandeweg meer duidelijkheid, structuur en voetbalinhoud aan te brengen bij dit elftal. Volgend jaar gaat Ben zijn derde seizoen in bij het derde.

Rik Keijzer zal volgend seizoen Rohda Raalte B1 onder zijn hoede nemen. Rik is een ambitieuze trainer die past in de opleidingslijn van Rohda Raalte. Hij heeft enkele jaren de C1 met succes getraind en schuift nu dus door naar Rohda Raalte B1. Rik zal worden ondersteund door Dennie Broeks, die op de woensdag deze groep zal trainen en tevens regelmatig op de zaterdag bij de wedstrijden aanwezig zal zijn. Dennie zal naast deze activiteiten ook beschikbaar blijven binnen de technische stuurgroep van Rohda Raalte.

André Spoolder schuift ook een leeftijdsgroep door. Hij stapt over van Rohda Raalte D1 naar Rohda Raalte C1. André weet naast een voetbaltechnische- en tactische inbreng de spelers met zijn enthousiasme de juiste wedstrijdbeleving bij te brengen.

Met de invulling van deze belangrijke posten binnen de jeugdopleiding gaat Rohda Raalte vol vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet. Binnenkort volgt meer duidelijkheid over de invulling van de posten bij de tweede selectieteams en bij de pupillen.

bron: Rohda Raalte