Nadat de afgelopen weken de trainers voor Heino A1 en B1 al waren vastgelegd zijn donderdagavond ook de trainers van de overige twee hoogste jeugdelftallen van vv Heino voor volgend seizoen ingevuld.

Trainer van C1 wordt Eelko Strijtveen. Eelko is nu 21 jaar en was de afgelopen twee jaar trainer van D1. Daarvoor trainde hij al meerdere andere elf- en zeventallen. Ondanks zijn jonge leeftijd al een behoorlijk ervaren trainer dus. vv Heino is dan ook heel blij dat ze Eelko een nieuwe stap in zijn trainerscarrière kunnen laten maken!

Voor D1 is Bert Hovenkamp aangesteld. Bert is momenteel trainer van E1 en maakt nu dus de overstap  naar de D-jeugd. Hij is een zeer ervaren trainer, die altijd met jongere jeugd gewerkt heeft. Daarnaast heeft Bert enkele jaren als technisch jeugdcoördinator gefungeerd bij de vv Heino. In het dagelijks leven is Bert docent Duits aan het Carmel College Salland, dus het werken met jonge kinderen past Bert uitstekend! vv Heino is dan ook van mening dat ze met Bert weer een uitstekende opleidingstrainer voor een van de belangrijkste jeugdteams hebben gecontracteerd!