Wijhe’92-trainer Van Der Hoop vertrekt na drie seizoenen

Na drie seizoenen komt er komende zomer een einde aan het dienstverband tussen Wijhe’92 en hoofdtrainer Hans van der Hoop (foto).

De trotse koploper van 3B kwam gisteravond met het nieuws naar buiten. Op hun eigen website valt een reactie van Van Der Hoop te lezen:  “Gevoelsmatig was het een lastige beslissing om deze mooie club aan het einde van het seizoen te verlaten. Ik zie ertegenop om afscheid te nemen van een talentvolle spelersgroep, gedreven technische staf en daarnaast fijne, positieve supporters. Echter, ik wil voorkomen dat de chemie in een vierde seizoen zal verdwijnen.”

De technische leiding van de Wijhenaren laat weten: ‘Hans heeft de afgelopen drie seizoenen een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het eerste elftal. Met verzorgd en aantrekkelijk voetbal voert Wijhe’92 momenteel dan ook de zondag 3de klasse B aan.

Voor volgend seizoen gaat Wijhe’92 op zoek naar een ambitieuze trainer, die het Wijhese publiek opnieuw laat genieten van aanvallend voetbal. Daarnaast gaan het Technisch Hart en Hans er alles aan doen om met een sportief hoogtepunt de aangename samenwerking te bekronen.’

Foto: Facebook Hans van der Hoop