Trainer Reumer debuteert bij Dalfsen met volle winst

In de eerste competitiewedstrijd mocht Dalfsen afreizen naar Fc Ulu Spor. Sv Dalfsen begon met goed en actief jagen in de voorste linies en maakte al in de 7e minuut een doelpunt op naam van Erik Koedijk. Maar door even niet op te letten maakte Fc Ulu spor al snel de gelijkmaker en hiermee werd 1-1. Op slag van rust was het wederom Erik Koedijk die de 1-2 op het scorebord liet aantekenen. Na rust kwam er een goed aanvallend elftal van Dalfsen uit de kleedkamer.

De jeugd heeft overigens goed partij gegeven in deze eerste competitie wedstrijd, met name Gijs Wiltvank en Jeroen Kamphuis waren de hoofrolspelers in het afgeven van goede passes. Maar ook Martijn Huizing die zich weer gemeld heeft bij de selectie deed achterin prima werk. De nieuwe keeper John Nijenhuis werd weinig op de proef gesteld maar liet prima van zich horen en gaf goed sturing aan het elftal wat hij voor zich had staan.

Remco Hultink maakte met een snelle actie de 1-3 in de 52e minuut van de wedstrijd. Wederom even een terugval, hieruit maakte Fc Ulu Spor weer de aansluiting 2-3. Hierna ging de conditie spelen bij Fc Ulu Spor en maakte sv Dalfsen een eind aan de tegengoals. Want nog geen minuut later was het wederom Erik Koedijk die de score opvoerde, hij maakte de 2-4. En in de 76e minuut maakte hij ook de 2-5. In de 84e minuut maakte hij zijn 5e doelpunt in deze wedstrijd. Met deze 2-6 op het scorebord was de wedstrijd gespeeld. De eerste 3 punten zijn binnen en hier is de ploeg van Peter Reumer zeer blij mee!

Volgende week speelt Dalfsen thuis tegen ABS, aanvang 14.00 uur op sportpark Gerner.